viernes, 24 de septiembre de 2010

sortida inesperada a can boquet i ...........punt vermell !!!!!!!!!!!!!

avui al mati a mig estudiar d'un examen he parlat amb en jofre i hem decidit d'anara a can boquet a blocar un rato ja que sembla que les temperatures ja vaixen. hi ha un bloc que portava molt temps redera d'ell que es diu creatina 6b+ sortida amb 2 mans a una patateta (mireu a la foto), que per fortuna ja mel he apuntat a la llibreta.la sortida es fa molt dura pero despres tot es fa be.no us podeu imaginar l'alegria que he tingut al encadenar-jo degut al temps que li he agut de dedicar.
 despres hem probat siau 7a i m'he quedat a poc del final i ara ja tinc nous progectes, com  sitofobia 7a, the stoper 7a, croquetman 7c i la via del tro 6c, i alguna mes que no recordo, men vaig a casa amb l'alegria mes gran del mon perque per a mi aquet block a sigut un gran projecte personal!
com dirien.........ole mis cojones!!!!!!

creatina 6b+



                                                         
                                                             matitzant Croquetman

domingo, 19 de septiembre de 2010

Descobrim vilajuïga i flipem!

despres de tota la semana rallats per el temps que feria el cap de semana, en jofre i jo despres de pillar una empanada i d'arrivar a la jonquera buscan la zona de blocs, hem descobert una zona ja oberta per en ferran i els seus, que ens ha agradat molt i el millor de tot, es que, es un lloc molt i molt gran i te grans blocs amb desplom, bones mans, regletes, romos. total un paradis per descobrir i on obrir noves lineas!!!!
precioses les vistes i precioses les vies que ens hem trobat(les uniques resenyades), en jofre semporta casi un bloc senser a cas i jo fen el mec men he endut 4 pero 2 mig no legals.
Es la primera(espero que la ultima) vegada que s'em trenca una roca i es que la veritat es que me cagat a sobre quan notava que la ma esquerra s'axecava enlaire ambel tros de roc a la ma, per sort una anegdota mes.

total hem de tornar a vilajuïga i intentar encadenar smoking barrels i trobar rossbeef ja que no hem trobat el bloc tot i aixi ha sigut una pasada el que hem trobat i esperem que hi podem trobar molt mes!!!!!!!!  vilajuïga una pasada!!

domingo, 12 de septiembre de 2010

can boquet

despres de fotreli molts pegues a una via avui ha sigut arrivar i moldre es diu tanga deep eyes i es un block molt guapo tot i que la ma esquerra te la destroces! tot marxan cap a dinar ens hem trobat am el sector de la granota i jo me apuntat a la llista de rotpunkts 2 regletas i un destino i no mo esperava!!!! apa primer 7a!
PD: llorenç molt fluix!

sábado, 11 de septiembre de 2010

a savassona amb en robert

aquet dijous ja que tenia festa vam anar al mati a savassona a blockar am la sorpresa que en robert va venir i...... sort! perque va veure una linea que en jofre i jo no veiem.jo em trec lenemic al 3er pegue despres daverlo probar mil vegades ara ja es meu! la muller de peu em quedo a un pas i estic rallat pero ja queda poc x fotrali un punt vermell!
deixo fotos de la sortida fanatica

martes, 7 de septiembre de 2010