lunes, 22 de noviembre de 2010

plou i fa sol........ els bous engalomen!

uff!! dissabte amb els fanatics, tocava anar a fer un dissabte de corda ja que jo en tenia moltes ganes per agafar el rodament, tot i que les previsions donaven plujes a tot calatunya, en llorenç, en jofre i l'arni (el puto guia) i jo decidim anar a escalar en un lloc on no donaven plujes, al mati i podriem escalar.
A les 8 del mati tots de peu i cap a tivar! arrivem a la betzinera on recolliem l'arni de girona i cap a seguir la seva ruta. Tot sigui dit la veritat es que jo anava a escalar amb moltes poques esperançes de trobar un bon sector tot i que l'arni en parlava d'una forma que era impossible no anari a veure que era i per sort dels acompanyants ens hi va fer arrivar a la primera! era la BATCUEVA de nose on collons dels horts, nomes comensar fem unes vies facils i despres ens posem a fer una via que segur q anirem a repetir algun dia ja que era guapissima.
Cap a les 2 i despres d'estar 4 apretan el culet entre xapa i xapa sens posa a ploure i ens lia el dia,pero amb 2 collons en llorenç es desmonta una via amb la pluja i marxem cap a menjar un entrepa al millor bar del poble(ambient com a casa).
un cop habiem comentat la jugada al marxar cap a casa pasem per pals, a veure què hi ha ,de boulder i esportiva ja que ens en habien parlat i per sorpresa nostre vam poder boulder un rato..-
al final dia de pm super complet i amb un lloc nou q coneixem que segur i tornarem!la batcueva!










lunes, 1 de noviembre de 2010

sant joan de vilatorrada

uff

cap a la comarca a tivar!

l'andema fet caldo pero amb moltes ganes d'apretarli men vaig amb en jordi a la comarca a tivar una mica no tenim presa el dia es llarg i al final el dia acaba totalment al reves de com abia comensat.
arrivem despres d'un bon esmorzar i en jordi truca a en ferran perque ens expliqui la zona i aixi poder anar a escalar als millors blocks i no pedre el temps buscan els blocks.
escalfem a unes vies facils i despres anem a probar invasion venezolana cotada amb 7a i se la treu al segon pegue jo em quedo al crux de la trave i decidim canviar de block
 marxem dirccio guerrilla's cracçk ja que jo no la tinc encadenada, just pujar al cotxe arriven els amics d'en jordi, en rafa, en marco , en carlos els hi diem que volem fer i s'apunten amb nosaltres, com no, nomes arrivar sota el block i acomodarnos en carlos ens proposa de probar el chimo, que va servir mes per riures de nosaltres que no un altre cosa, va ser una experiencia brutal! despres de riure com ningu els tres nouvinguts encadenen la fisura amb un tres i  i comensen a probar un projecte mentre jo li foto pegues a saco a la fisura ,no res jo em quedo sempre alla mateix al pas avans dajuntar a una regle bona, tots manimen moltissim pero ja que acabo cabrejat diuen de canviar cap el block de la tortuga i anem cap alla.
just despres darrivar i visualitzar els blocks ............... arriven en jofre i en llorenç es a dir ja i som tots!
ara si que el dia ja no podia ser millors amb tots els bous alla blockan , fen , conyes etc ..........

el primer block que li foto es fisical laltre dia casi li foto un punt vermell pero no va poder ser, aixi dons avui estava decidit treuremel com fos, pillo el crash pad li demano a en marco que em poregi i al segon pegue cau!!! si si nose perque pero mel vai treure depm amb els pasos ben fets!va ser un blockas!despres ens posem a probar tots fisical brothers i en rafa , marco i en carlos sel treuen facil jo i no li trobo la sortida del sostre pero el resto sel treuen.despres es treuen en el 7b ayuvedra en jofre i en jordi es queden a lultim pas llarg pero el resto molt b despres li fotem a los poetas muertos o un blocks pero res jejeje en jordi volia anar a la cova a treures sila un 7c si surts per dalt! com en marco va fer i en carlos i en jordi es va quedar al mantel de dalt. jo amb en jofre i en llorenç ens en anem a buscar aerodinamico  i pel cami ens trobem en ferran  proban un projecte seu q deu sortir el mes dur de la zona fijo i ens guia per trobar aerodinamico (molt d gust, ferran ) un block de lance de 2 mans a 2 bidits i dale! apretadeta de cul per arrivar a dalt.despres de molts pegues en jofre i en llorenç  sel treuen jo no!!!!fins els collons pero caura! marxem ja no tenim sol i esta tot fosc.anem a fer la birra de lencadene i cap a agafar forces per landema jejeje!



                                                  rafa apretan a el club de los poetas muertos