miércoles, 23 de febrero de 2011

comencen a caure!

Ahi al migdia vaig rebre una trucada.....t'apuntes a un canbo style????? la meva resposta va ser ràpida i contondent: SI!!!!!!!!!!! pillo el crashpad i els peus i arrivo en 30 min!
a les 2 del migdia em trobava amb en jofre al parking de vilassar per blocar tota la tarda am ell i en lllorenç.
Tenia en ment suc de taronge, un 7a classic 5 estrelles ,bloc que mel va ensenyar la semana pasada i recomano a tothom!
vam escalfar amb un 6b que ens va costar molt trobarli el metode per despres de uns cuans pegues en jofre va obriri la veda i com no va caure, no recordo el nom (es just davan de suc de taronge) pero es divertit, despres d'escalfar ens posem en serio a suc de taronge, nose si va ser la climatologia o jo q anava fanàtic pero als pocs pegues em vaig agafar a la patat i cap amunt! ja el tenia! una altre 7a a la llibreta
despres arriva en llore i en jofre i jo ens fem a vista i a flash un 6c "la machine" o algo aixi tambe molt divertit i asecquible i ara tocava l'altre, que m'avia ensenyat l'armando, un altre 7a que esta davant de voi de lado i te uns moviments que magraden molt , q no va caure per la MEGAPORTA que s'ha d'aguantar, despres de fotrali molts pegues i de mil formes diferents(ell ja sap perque) ens en anem a sex appeal un 7b /+ que no hi ha forma que li trobi la sortida pero que no em fa res haber-lo de probar molt, despres de que el sol ja marxes i les temperatures descendents en llore marxa i en jofre i jo anem a racatac i cerrojowoman un 7a i un 6c+ que ja que estavem rebentats , sense yemas em  van costar molt i no li trobava els metodes pero cauran com an fet el resto! segur!
                                                               llure en el 6b
                                                                the machine 6c

                                                                   probant lineas noves



                                                                                             


                                                                  7a
                                                                sex appeal 7b/+

martes, 15 de febrero de 2011

descoberta FUSSIMAYA

dissabte al mati, despres d'una semana d'infart men vaig cap a savassona a matitzar fer luky luke i half past  rome, cap dels 2 els encadendo ja que em vaig fer mal al tormell(cuidadio amb l'empotre de luky luke)pero a la seguent segur que cauen! segur!
mentre provaba els blocs van arrivar els pol's i els seu company i tot xerran, entre block i block arriva en xavi amb en david uns colegas i ens diu d'anar a fussimaya, jo mai hi habia esta, mai i rapidament vaig dir que si , els pol's tambe , i mentre marxavem ......... apareix en marco amb un amic seu i tambe s'hi van apuntar , total que amb la tonteria ens habiem ajuntat una bona colla per fotrali a blocs alts ja que alla es el que predominen haberi.
a les 2 del migdia marxem una caravana de cotxes cap a fussimaya, la aproximacio es una pujada on t'escalfes
de valent pero son 10 min de pujada res mes, nomes arrivar ens posem a menjar cada un el q porta per agafar forçes i tivar a mort! per postres en xevi ens va fer un recorregut de coneixement de tots els blocs  per situarnos i ensenyarnos els pepinos que despres provariem i engalomariem!
una vegada ja estavem del reconeixament ens posem tots a tivarjo men vai amb en marco en xevi i en pol i mentre ells li fotien a un bloc jo al costat en vaig obrir un de nou, es diu MINI BEER ACTION, degut a la seva "semblança" amb el del cogul que tan magrada, no li dono grau pero ja avanço que es un bloc per disfrutar i escalfar! no es gens dificil i totom el pot fer aixi dons espero que li foteu que estic segur q si.
per acabar al final del dia jo anava boig per probar un bloc que es diu aplollo 13 es guapissim ,en pol em va voler acompanyar i despres el reste de l'expedició, va ser un diaper recordar!
 recomano a tots probar un dia  FUSSIMAYA.
PD gracies nois per portejar tan be i animar! fins aviat


                                                       MINI BEER ACTION




proban un projecte


                                                               7A+ guspissim

                                                                           apollo 13


pol a la ultima pegue del dia