miércoles, 23 de marzo de 2011

divendres!

despres de molts dies de pluja divendres agafem el cotxe i pujem a savassona a tivar una mica, alla haviem quedat amb en xevi, pero al arrivar es veia gent, xo tanta! impossible i es que divendres va ser la canya!
Just arrivar ens trobem en carlos amb la sheryls i els gossos.....despres en xevi ens va presentar en jaume , l'uri, i tos els bous de la salle, va molar molt ja que erem molta gent com 20persones i per probar blocs alts era el millor dia.
Nomes arrivar vam escalfar en el bloc del bosc on hi ha referencia i requeteolikily o algo aixi i alla en xevi va gravar 2 vies diferents que habia fet amb l'edu marin amb aixo o dic tot!durisims els crux!

                               variant xevisava/edu marin

despres anavem a provar estigma un pepino de bloc que fa molt de temps q probo xo no cau , es un bloc alt de plans i et deixa l'esquena i els antebraços rebentats(daqui el nom d'estigma), xo avans li vam estar buscan el metode a espirogira un slap de 7a molt famos per la caiguda.








estigma


   








un cop rebentats ens dirigima la pedra fonten un lloc una mica separat pero amb un tacte de roca brutal i uns blocs amb unes lineas molt guapes. nomes arrivar en xevi ens fa una demo com si fos un profe que explica als seus alumnes i ens diu les lineas dels blocs! tot un mestre.
despres ens posem amb en jofre i en jaume a probar un 7a que es diu CMYK i en el treiem tots 3 i un altre noi edgar si no recordo tambe el va apuntar a la llibreta, despres en xevi ens ensenya un altre linea q es diu COMERMA 6c/7a jo crec que 7a es possible ja que el primer dinamic ja es dur i lultima arrestrada tambe xo no soc qui xper opinar de graus. entre pegue i pegue en roger es treu la mondongo extension, en carlos cau a l'ultim pas i xevi se la treu al reves.



CMYK 7a








                    Roger a la mondongo extension 7c+


  

L'ultim bloc que vaig probar era un 6b+ xo em semblava un 8a i no va caure tot i la presio daver de pagar les birres i la gent miran jejeje despres el got a can joanot i cap a casa mes content que ningu!
 gracies a tots i molt de gust d'habervos conegut! fins un altre!

jueves, 10 de marzo de 2011

Dia de bojos!

Aquesta semana a sigut una semana molt especial,perque m'he tret uns blocs que desde fa molt de temps tenia ganes de treurem i despres de molts pegues i sufriment....perfi han caigut!
El dimecres en llure i jo quedem al mati i anem a sava a apretar-li i escalfem a la pedra del foc alla li ensenyo un 6a classic i un cop calents fen un 6c de la pedra que habia vist per internet i mel vaig treure!començava be el dia! en llore com no, uns pegues mes , i uns no puc i sel va treure!
Despres tenia ganes de probar luky luke un altre classic que no tenia, i al primer pegue em trec el pas xungo i despres volo cap a dalt!brutal! no m'ho creia, en llore despres de que li ensenyes i uns peguazos sel apunta a la llibreta dels 7a's despres el gravem amb la camara i cap a la cara de scream!
Alla ens hi trobem uns 7 checs(uns fanatics que han estat 8 dies per espanya escalant) sense crahspad foten-li a un bloc i ens posem amb ells a probar fota-hi la tranca un bloc que esta maleit ja que de lance no mi quedo tot i que algun dia mi quedare! un chec el va fer sense saltar i mel vaig treure! guapissim tot i que canvia molt amb lance o no tambe es divertit 6c? no o se xo mel vaig treure i mes content que un ginjol! mentre en llore sel treia em vaig treure un al altre classic , scream un 6b molt divertit,a lesquerra de fica-hi la tranca.
despres quedava un bloc per rematar! el fong un 7a+ que li habia fotut de totes les maneres i dies diferents pero el dimecres era el dia, tenia 9 jabatos animan-me i portejan-me i com no al cap duns pegues em vaig treure el crux! brutal pero la feina no esta acabada ja que no em quedo dret a dalt nose si es xq esta ple molsa o el meu encara no esta preparat pero la cuestio es que em queda un pas per treuremel! li vaig fotre mil pegues i sempre caig a dalt!no tardara!
despres de mil pegues i desanimat en llore marxa i jo em quedo am els checs ja que no tenen crashpad i em segueixen alla on vaig, i els hi ensenyo morpheus un bloc molt guapo i li comensem a fotre jo estic mort pero les ganes dengalomar em poden i el probo pero les forçes em poden , i mentre descnaso apareixen els venezolanos i men vaig amb ells i perfi deixo els checs i puc parlar amb algu jejeje. ells estan escalfan i els hi proposo de probar half past rome un 7b que m'apasiona i com no em diuen que escalfen i anem....
mort de tot el dia , espurnejant i sense forçes li foti els meus ultims 5 pegues del dia i ja em quedava apunt dajuntar mans els romos pero la porta em podia i no el vaig poder apuntar a la llibrtea, ells probaven la puerta celestial o algo aixi i queien a dalt de tot!
va ser un dia inlvidable!


llorenç estirant a la pedra del foc

 preparant-nos per el fong

 half past rome 7b




 marco i carlos