miércoles, 23 de noviembre de 2011

cogul


El diumenge, a les 8 30 a la betzinera. Destí Targassonne, aquestes era l’idea que teniem , però  gracies a un missatge del Puma ens feiem enrrera i vam buscar altres llocs, despres d’un munt de trucades i missatges vam arrivar a EL COGUL on vam poder escalar unes hores, vam anar al sector universitat , precios! vam fer el 6b+ classic i despres en Robbenç i jo vam fer 7a de la guía dels alemans,  en Latexman o dr harinauerva sel va deixar apunt perel proxim dia, en kueka va reventar un 7c , despres va arrivar en Marc i al cap duna estona.. just quan ja  tenia apunt un bloc ....... va arrivar en Jaume amb en Jordi,i ens van portar la pluja!!! …… pero el gran sabi d’en jordi ens va portar a una cova no apte per xeringuetes ni buscaescueses , no! Només per animals, ja que es una cova gegant, amagadeta, amb vies desportiva i avaix una trave, es diu la cova de juncosa, oberta pels senyors Andrada i Sharma, nomes vam poder probar la travessia de las 4 estaciones(8b+) on vam estar tota la tarda, despres despedida a tothom i cap a casa.

Robbenç al 7a
Latexam
kueka al 7c

             




miércoles, 9 de noviembre de 2011

EL COGUL

Per fi vaig tornar al Cogul, brutal zona, blocs de tot tipus, arenisca agradable, m'encanta! Però el millor de tot no va ser la zona, ni el temps (ja que amb la caloraca dels temps que corren semblava el Sàhara!!!!), sinó els jabatos que em van acompanyar! En Jofre que, com no, s'apunta a tot, en Robbenç que retorna mica en mica de la seva lesió dels seus genolls de cristall, en Xavi, gran persona que està més fort que el vinagre, i com no i grandíssim retorn del professor harinauer, cosa que mai m'hauria imaginat.


Va ser un dia d'aquells que recordaré durant molt de temps, vam encadenar molt més del que ens esperàvem, ja que la calor insuportable, com va dir en Jofre, allà no hi havia ni cristo, només els 5 penjats del Maresme amb ganes de rebentar-ho tot, massa calor! Però juro que no em tornarà a passar, a partir d'ara fins gener, res de res de Cogul.