domingo, 19 de septiembre de 2010

Descobrim vilajuïga i flipem!

despres de tota la semana rallats per el temps que feria el cap de semana, en jofre i jo despres de pillar una empanada i d'arrivar a la jonquera buscan la zona de blocs, hem descobert una zona ja oberta per en ferran i els seus, que ens ha agradat molt i el millor de tot, es que, es un lloc molt i molt gran i te grans blocs amb desplom, bones mans, regletes, romos. total un paradis per descobrir i on obrir noves lineas!!!!
precioses les vistes i precioses les vies que ens hem trobat(les uniques resenyades), en jofre semporta casi un bloc senser a cas i jo fen el mec men he endut 4 pero 2 mig no legals.
Es la primera(espero que la ultima) vegada que s'em trenca una roca i es que la veritat es que me cagat a sobre quan notava que la ma esquerra s'axecava enlaire ambel tros de roc a la ma, per sort una anegdota mes.

total hem de tornar a vilajuïga i intentar encadenar smoking barrels i trobar rossbeef ja que no hem trobat el bloc tot i aixi ha sigut una pasada el que hem trobat i esperem que hi podem trobar molt mes!!!!!!!!  vilajuïga una pasada!!

2 comentarios:

  1. jejejejej, aixo d'arrencar cantos ja passa sovint quant la zona es nova.

    Smoking Barrels te una bona apretada quant gires el sostre desplom i has d'anar a buscar la fisura en la que teniu la foto, (al video de Outside surt la first Ascent), i el Roastbeef, esta per el cami pincipal i just abans de començar una forta pujada tireu canal abaix a la esquerra i us ho trobareu, la baixada del bloc esta just a peu de cami,segur que vau estar a sobre del cim.

    M'alegro que us agrades, aquest hivern farem feina alla dalt, la canal que queda a la dreta que baixa un petit molt petit rierol hi ha una cova a dos o trs linies, el que pasa que tot es salvese quien pueda, no hi cami,

    Felicitats.

    ResponderEliminar
  2. jajaja!! aixó de "salvase quien pueda" és així, no vegis com em van deixar els tormells la vegetació de la zona!!jaja

    Doncs és una zona interesant, vam estar al sostre i els desploms del camí i les víes obertes són guapes. El desplom es deixen fer pero apretant i les dues línies del sostre que surten a Outside son més dures però em van agradar molt!

    El próxim dia amb més temps ja tastarem la cova del riarol i el Roastbeef!

    Bona feina!! felicitats a vosaltres!

    ResponderEliminar