domingo, 5 de junio de 2011

la font de la roca

ahi a la tarda es a dir dissabte vaig quedar am en jose per ensenyar-li els blocs que estem obrin amb en joan bardalet  ja que en jose feia molt que no hi havia estat...... quedem a les 5 i mixa i ales 6 ja estavem fent la ruta de reconeixement del sector, un cop ja ho haviem vist tot ens posem a netejar un bloc on sempre voliem intentar obrir alguna linea pero mai en hi haviem ficat, apareuix una linea, que en jose fa la primera dceu ser 5/+ i li diem faixa vermella......
despres al mateix bloc fem un altre linea una mica mes maco 6a xo no li posem ni nom ja que , al moment que lencadeno en jose veu uns plans on creu que surt una linea mes guapa, i la veritat es que la va clavar! crec que es el bloc mes dur encadenat a la font i despres de molts pegues i palpades a la roca faig la primera! no mo podia creure! que content estic i es que vam arrivar pensan que estariem fent el mec i al final 3 lineas noves!



proximament caura aquet.................

1 comentario:

  1. Iep bou, així m'agrada obrint blocs, per cert no crec que sigui el més dur que s'hagi obert, n'hi ha un parell que crec que apreten una mica més... ja te'ls ensenyaré. queda't amb tots els que esteu obrint que els haurem de ressenyar.Endavant bou!!! records des de Italia.
    Joan

    ResponderEliminar