martes, 5 de abril de 2011

finde a muerte!!!

divendres a la tarda marxem cap albarracin, arribem a la 1 i mixa de la nit despres de un llarg viatge i una registradada de la puta menemerita!
ens llevem ales 9 i ales 10 ja estem al sector la fuente , escalfem al autobus i alla arriva en xevi amb els seus colegas un tal toni , palanca i en moi 3 personatges que valen un imperi! alla ens coneixem i fem la cordada cap a el sector techos pero avans en toni i en jofre es treien un bloc que es diu LA GUILLOTINA un lance precios,i despres a probar un progect que ja te primera, es diu BORDERLINE 7B- esta al final de tot de techos, tots ens vam quedar meravellats de la linea i de la forma que escalava aquell bloc en toni vaia bou!!!! despres de molts pegues fotos i videos ,ens en anem a fer els classics de techos com wassame, a ciegas , el gato con botas , .......
per acabar el dia anem a esperanza a probar el bloc pero no cau, pero segur mes endavan.............caura!
i marxem al bunga a duxar i descansar per l'andema, estavem morts pero les ganes de encadenar ens podien i tot i estar morts, sense yemas i amb tots els muscols del cos encartronats el diumenge a les 10 tornavem a estar escalfant cada pegue era un mon i no li veiem color a res tot i q amb el dia es va anar arreglant la cosa..... tot el mati espurnejant fins a a les 2 mes o menys es pòsa a diluviar pero com q no voliem para vam anar al un bloc del sector parking que estava practicable , pero nosaltres o vam donar tot i ens vam fondre totes les forces que ens quedaven alla, fins un altre dia , que tornem albarra estare pensan en el paradis que tenim a espanya i resare cada dia perque no es pugui tencar mai i que tots aquells que malmeten aquet espai o cualsevol altre no puguin escalar mai a la vida!perque no so mereixen!
RESPECT ALBARRACCIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!










                                                 GRACIES A TOTS CORDADA TEAM!

1 comentario:

  1. No em vaig "treure" la Guillotina, vaig volarrr a la Guillotina! jamjamjam!!

    ResponderEliminar