miércoles, 23 de marzo de 2011

divendres!

despres de molts dies de pluja divendres agafem el cotxe i pujem a savassona a tivar una mica, alla haviem quedat amb en xevi, pero al arrivar es veia gent, xo tanta! impossible i es que divendres va ser la canya!
Just arrivar ens trobem en carlos amb la sheryls i els gossos.....despres en xevi ens va presentar en jaume , l'uri, i tos els bous de la salle, va molar molt ja que erem molta gent com 20persones i per probar blocs alts era el millor dia.
Nomes arrivar vam escalfar en el bloc del bosc on hi ha referencia i requeteolikily o algo aixi i alla en xevi va gravar 2 vies diferents que habia fet amb l'edu marin amb aixo o dic tot!durisims els crux!

                               variant xevisava/edu marin

despres anavem a provar estigma un pepino de bloc que fa molt de temps q probo xo no cau , es un bloc alt de plans i et deixa l'esquena i els antebraços rebentats(daqui el nom d'estigma), xo avans li vam estar buscan el metode a espirogira un slap de 7a molt famos per la caiguda.








estigma


   








un cop rebentats ens dirigima la pedra fonten un lloc una mica separat pero amb un tacte de roca brutal i uns blocs amb unes lineas molt guapes. nomes arrivar en xevi ens fa una demo com si fos un profe que explica als seus alumnes i ens diu les lineas dels blocs! tot un mestre.
despres ens posem amb en jofre i en jaume a probar un 7a que es diu CMYK i en el treiem tots 3 i un altre noi edgar si no recordo tambe el va apuntar a la llibreta, despres en xevi ens ensenya un altre linea q es diu COMERMA 6c/7a jo crec que 7a es possible ja que el primer dinamic ja es dur i lultima arrestrada tambe xo no soc qui xper opinar de graus. entre pegue i pegue en roger es treu la mondongo extension, en carlos cau a l'ultim pas i xevi se la treu al reves.



CMYK 7a








                    Roger a la mondongo extension 7c+


  

L'ultim bloc que vaig probar era un 6b+ xo em semblava un 8a i no va caure tot i la presio daver de pagar les birres i la gent miran jejeje despres el got a can joanot i cap a casa mes content que ningu!
 gracies a tots i molt de gust d'habervos conegut! fins un altre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario