jueves, 14 de octubre de 2010

block-trip Albarrcin

Despres de que molta gent es tires enrera, degut a la meteo que proposaven totes les pagines web durant el pon del pilar, en jofre en xevi i jo , decidim marxar divendres a les 6 cap a Albarracin a blockar tan com poguessim ja que les previsions ens donaven els pitjors pronostics.
el viatge d'anada sens va fer molt dur i llarg , ja quer l'unic que desitjavem era arrivar al paradis del block i descobrir el que per mi es el millor lloc per blockar amb diferencia:
primer de tot la roca te un tacte bonissim, no desgasta gens la pell i es pot dir que es com paper d'encendre llumis,brutal! segon, els millons de blocks que hi ha concentrats amb relativament poc espai ja que amb 45 min caminan arrives al sector mes llunyar(tierra media). tercer les formes dels blocks son guapissimes ja que poden ser a un metro de terra o plaques altissimes 9 metros! lances guapissims regletas de la muerte. no pararia de dir coses pero la millor de totes era el fanatisme entre la gent que hi habia, nos erem 3 pero proban blocks potser ens hi ajuntavem 20 persones proban el mateix i de molts llocs de tot euraopa,françesos , belgas, anglesos de murcia de marlaga del pasi basc.........axo fa que blockan aixi , amb tanta gent,donis el 500% de tu mateix, era una sensacio indescriptible!
total que el primer dia nomes arrivar a les 12 de la nit i amb el fanatisme que duiem entre les venes nomes arrivar plantem tenda on segons els 3 viatgers no ens veuria ni deu! agafem forces amb un bon sopar i cap a blockar una estona amb un llum de gas i els frontals per treure el mono i blockar de nit que mencanta!no ens donem ni  conte i ja son les 4 de la matinada! cap a dormir que al cap de 3 h enbs hem de llevar i esmorzar perque ens venia a sobre un  dia molt dur.............
continuara...........

No hay comentarios:

Publicar un comentario